(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
CHEESCAKE S JAHODAMI A HROZNOVÝM VÍNEM
Potřebné ingredience
220g skořicových sušenek, 50g rozpuštěného másla. 2 mascaprone, 1 kysaná smetana, 3 vejce, šťáva a kůra ze dvou citronů (limetek), cukr dle chuti, špetka soli. 2 zakysaný smetany, 1 vanilkový cukr. skořicový cukr, jahody, hroznové víno
Postup přípravy
Sušenky rozdrtit a smíchat s máslem. Směs napěchovat do dortové formy a nechat cca hodinu v lednici. Pak v misce vyšlehat mascarpone, cukr, smetanu, citronovou šťávu a kůru a špetku soli - rozetřít na "korpus" a dát péct na cca 180 - 190stupňů cca 25 min. Pak vyjmout, natřít zakysankou smíchanou s cukrem a ještě cca 8 minut zapékat na 200 - 210 stupňů. Nechat vychladnout (nejlépe do druhého dne) a nakonec ozdobit jahodami, vínem a skořicovým cukrem.
:-)
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pajdulinka
(upraveno)
29. 5. 2016, 21:31
mňam
chalupnicka
(upraveno)
13. 5. 2016, 6:54
Vypadá úžasně